Snídaně s Hitrádiem Faktor

Moc pěkný dárek si pro nás připravilo Hitrádio Faktor ve spolupráci s Vltavotýnskými lahůdkami. Dnes ráno nám přivezli fantastickou snídani až pod nos do hasičské zbrojnice v Lišově. 

Tříčlenná expedice Hitrádia Faktor v čele s Jardou Pavlíkem a hezkým dámským doprovodem zavítala dnes ráno do Lišova, aby nás odměnila víc jak bohatou snídaní. Tak obrovské množství lahůdek a dobrůtek jako chlebíčky, dorty, větrníky i jiné zákusky se nedalo vůbec sníst. Nacpali jsme se k prasknutí. Ještě, že máme večer pravidelnou úterní schůzku, tzv. hasičák, kam přijdou i ostatní členové naší jednotky a SDH Lišov, kteří nemohli přijít ráno, protože byli v práci. A abychom to opravdu snědli všechno, povolali jsme i děti z našeho hasičského oddílu, takže večer budou pozdní "snídaňové hody".

Ukázali jsme celou hasičskou zbrojnici, jenom jsme se nemohli pochlubit naší prvovýjezdovou cisternou MAN, neboť je zrovna dnes na technické kontrole. Také jsem si popovídali o úžasném nápadu odměnit snídaní pečovatelky z hospiců, domovů důchodců, hasiče, policisty či záchranáře. Na závěr našeho setkání jsme měli i přímý vstup do vysílání.

O lahůdky jsme se podělili i s děvčaty z firmy Ledax, které se starají o seniory v domě s pečovatelskou službou, a které byly také nominovány na snídani.

Děkujeme Hitrádiu Faktor, Vltavotýnským lahůdkám i všem lidem, kteří nás do této fajn akce doporučili. Pokusíme se to všem vrátit jinak ...