Soutěž JCHL v Lišově

Když nám v březnu poprvé vjely Tatrovky do našeho sportovního areálu, nikdo absolutně netušil, zda a pokud vůbec, tak kde budeme pořádat soutěž. Ten start rekonstrukce celého areálu byl dost nečekaný a ani nikdo na městě moc nevěděl, co se bude dít. Navíc jsme neměli ani hasičárnu, to procházela tou dobou totální rekonstrukcí a my byli přestěhováni do provizorních prostor. Původní květnový termín jsme museli zrušit.

Jenže kdo nás zná, ten ví, že nic není nemožné. Umluvili jsme vedení města, zabrali a totálně zkultivovali naše úplně první hřiště vedle starého fotbaláku. Od jara se tu zatravňovalo, dosypávalo, zalévalo, válcovalo, vyřezávalo a seklo. A samozřejmě i trénovalo. V létě Dorek pozval radu JCHL ke kontrole provizorního areálu a ta ho schválila, jako plně vyhovující. A tak jsme mohli v neděli 16. září 2018 uspořádat 40. ročník hasičské soutěže O pohár starosty města Lišov. 

Skvělá organizace všech členů našeho sboru a nádherné počasí zajistilo mimořádně povedenou soutěž, kde padlo i několik rekordů. Všichni zúčastnění byli spokojeni a nešetřili chválou, což nás těší. Náš velký dík patří vedení společnosti PCO, která vlastní areál bývalé cihelny a kam jsme mohli zaparkovat většinu vozidel. 

Prohlédněte si překrásné fotky od Pajdy, která zdokumentovala celou soutěž.