Dračice se představují

Hasiči jsou zábava, kamarádi, rodina a sport. Tohle jsou slova, která vyznačují požární sport a také náš tým žen D neboli Dračice. Jsme nový lišovský tým, který se dal dohromady před rokem. Uteklo to jako voda a za pouhý rok jsme zažily a dokázaly spoustu věcí.

Začalo to zimní přípravou, kdy jsme místo sezení doma chodily pravidelně do tělocvičny. Tam se zlepšovaly naše běžecké dovednosti a budovala se i nějaká ta kondička. Když venku vysvitlo trochu sluníčko, začaly jsme to nejdůležitější - požární útok. Naše první premiéra byla na obvodu ve Štěpánovicích. Nedopadlo to úplně podle našich představ a s časem 58:20 jsme si zajistily 5. místo. Byl to teprve začátek a impuls do dalších soutěží. Postupně jsme poctivě na každé soutěži zvedaly svůj výkon o příčku. 4 ...3 ... a

... stalo se něco pro nás nepředstavitelného. Naše první zlato s časem 27:14!!!!! Čas 27s se nás držel jako klíště a zlato jsme obhájily ještě jednou. Jediné co nám v sezóně chybělo, bylo druhé místo. To jsme nakonec vybojovaly na srandamači ve Zvíkově, kde jejich skvělým výkonem vyhrál domácí tým. Naše sezóna byla zakončena neplatným pokusem v Zalinech.

Naší cílovou skupinou byly soutěže jako memoriály, poháry a dokonce i noční soutěže. Hasiči nejsou jenom o sportu a vyhrávání, ale i o ostatní činnosti. A to u nás bylo a je v podobě trávení společného času, slavení narozenin a našich výher nebo proher, akce pro děti, brigády, začleňování se do sboru a dokonce i dračí bazárek. Tohle je zkráceně o naší sezóně vše, určitě o nás neslyšíte poprvé ani naposledy. Celý rok se držíme hesla „Není důležité vyhrát, ale dobře u toho vypadat.“ Touto cestou děkujeme i Všem, kteří nám pomohli.

Terka

Podobné články:

Filtrovat podle štítků: